Asjes

 

U bevindt zich nu bij Afleveringen

 

Bij maatschap Koomen te Spierdijk is een nieuwe Case IH Puma CVX 130 afgeleverd. Compleet met fronthef/pto en meerdere opties met een maximaal vermogen van 171 pk. Wij wensen de familie veel plezier met hun nieuwe trekker!

############

Krone Swadro 800/26 plus afgeleverd bij de Fa.Lodewijks te Alkmaar. De plus uitvoering biedt twee functies: instelling van de werkdiepte via electromotoren en voorkeuze van het heffen van één van de beide harkelementen. Wij wensen de firma Lodewijks veel plezier met hun nieuwe machine.

##############

De gemeente Bergen heeft een 4-wielige aanhangwagen in gebruik genomen, deze Mulder wagenbouw aanhanger is o.a uitgevoerd met een hardhouten laadvloer, gereedschapkist en oplooprem. Nu kan machinist Mart al zijn hulpstukken in één keer meenemen.

 

###############

Een Krone primeur in Middenmeer

Bij veehouder en loonbedrijf William Polle werd onlangs deze 20 meter schudder afgeleverd. Deze Krone KWT 2000 is de enige in zijn soort die deze breedte kan schudden. In éé rondje 40 meter schudden, dat schiet op. Wij wensen William veel plezier met zijn nieuwe schudder.

 

###############

Bij Maatschap Kesteloo in Venhuizen hebben wij laatst deze Siloking Trailedline dou 1814-18 afgeleverd. De wagen is voorzien van hydraulische tegenmessen die te bedienen zijn met de SWE draadloze bedieningskast. Tevens is de wagen uitgerust met 2 camera's voor een goed zicht rondom het erf en de losdeur. Wij wensen mts Kesteloo veel meng-en voerplezier met deze nieuwe Siloking voermengwagen.

 

############

Bij Oudshoorn Aannemingsbedrijven te Schagen is een JCB 8018 minigraver vervangen door een nieuw exemplaar en werd een Workmax 800D in gebruik genomen. De vernieuwde JCB 8018 heeft met zijn vernieuwde giek constructie en ventielenblok een grotere hefcapaciteit, meer laadhoogte en graafbereik dan zijn voorganger. De Workmax 800D heeft met zijn CVT aandrijving een max. snelheid van 40 km/u en een laadvermogen van 400 kg.

 

 ###############

Bij veehoudeerij de Hertog in Oudendijk is een nieuwe Steyr Profi 4120 CVT afgeleverd. De trekker is voorzien van extra brede "Trelleborg" banden en fronthef met PTO. Op de foto is de voorlader nog niet gemonteerd ( foto's volgen nog). Wij wensen veehouderij de Hertog veel plezier met hun nieuwe machine.

#################

Bij de Firma Ruiter in Grootschermer werd onlangs een "Mulder"veewagen afgeleverd. De volledig gegalvaniseerde wagen met knielinrichting kan weer jaren mee! Wij wensen de Firma Ruiter vele plezierige kilometers met de wagen

 

 ################

Een nieuwe Stoll FZ 45 voorlader voor Ben Slemmer. De voorlader is voorzien van dansonderdrukking, derde functie en hydro-fix waarbij met 1 handbeweging 4 hydrauliek verbindingen tot stand worden gebracht. Ook is de voorlader in mooi rood gespoten voor een mooi geheel. Verder is er een bak en balenklem geleverd passend aan de voorlader. Wij wensen Ben veel werkplezier!!

########### 

 Rene Hoogschagen in Wieringerwaard heeft onlangs een JCB TLT 3.0D Teletruck in gebruik genomen.
Op de foto Rene met zijn nieuwe aanwinst.

 #################

Winning duo bij R. Breure in Zwanenburg

Bij R. Breure Aannemings- en Verhuurbedrijf BV te Zwanenburg werden onlangs 2 nieuwe JCB 85Z-1 midi gravers afgeleverd, deze door JCB geheel vernieuwde 8 tonners vervangen 2 JCB 8085 graafmachines. De JCB 85Z-1 wordt aangedreven door een Tier4 Final JCB-Kohler diesel motor zonder roetfilter. De gehele graafarm en kingpost hebben een 500 uren smering interval door gebruik te maken van bronzen bussen. De door JCB’s zijn o.a. uitgevoerd met een automatisch smeersysteem van SKF, LED verlichting en achteruitrijcamera. Op de foto verkoopadviseur Charles Poelwijk(l) en Ruud Breure met zijn nieuwe aanwinsten.
IMG_6479 - kopie.gif

##################

Patrick en Danny Baron van Baron Bestratingen in Oudorp hebben onlangs een nieuwe JCB 8008 micrograver in gebruik genomen. Met zijn 70 cm. smalle onderwagen komt deze micrograver zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen, eenmaal op het werk kunnen de rupsen uitgeschoven worden naar 87 cm. Dit zorgt voor meer stabiliteit. De JCB 8008 weegt 875 kg. en dus makkelijk te vervoeren. Op de foto de 2 broers met hun nieuwe aanwinst.

 ############

 

Loonbedrijf Blijleven uit Bergen gaat het jaar goed van start met hun nieuwe aankoop. De Case IH Puma CVX 130 zal voornamelijk de weg op gaan voor grond transport. Wij wensen Melvin en medewerkers veel en veilige kilometers toe!

 ############

 

 

Bij MTS Smit Krul is nieuwe Strautmann FVW 160 H afgeleverd deze vervangt de Schuitemaker die te klein werd bevonden. De nieuwe machine is uitgerust met een weeginrichting voor een optimaal rantsoen. Er is tevens een camera systeem opgebouwd om het zicht aan de achterkant te verbeteren, dit in verband met de veiligheid.

 

#################

Jos Modder uit Warmenhuizen heeft onlangs een nieuwe JCB JS 145W TAB in gebruik genomen. De JCB vervangt een JS 145W uit 2003 met ruim 12000 uur op de teller. De mobiele graafmachine is o.a. uitgevoerd met een dansonderdrukker op de hefcilinders, electrische omschakeling groot circuit/bakcilinder, maaikorffunctie, BKT 650/45x22,5 banden met kunststof spatborden, Pladdet slotenbak met twin-lock ophanging en LED verlichting .

Op de foto Jos met zijn nieuwe aanwinst.

 

##################

De Gebr. de Groot in Schagerbrug hebben onlangs een JCB TM 320S telemaster in bedrijf genomen, deze JCB vervangt een Matbro van 1995 die aan vervanging toe was. De JCB 320S heeft een hefhoogte van 5,20 meter en een hefcapaciteit van 3200 kg. Op de foto Jos (l) en Andre de Groot.

 

############

Een nieuwe JCB JS 190LC voor de Firma Zuidhoek te Voorhout. Op de foto pronkt de trotse machinist Willem met de nieuwe aanwinst. De Machine zal worden ingezet in diverse projecten zoals bouwrijp maken van bouwlocaties en diverse sloopwerken. De Firma Zuidhoek geeft met de levering van de nieuwe JS 190LC het vertrouwen weer in het merk JCB en de dealer Asjes. De JS 190LC is naast de JS 175W de tweede JCB bij Zuidhoek en de 4e sinds ze JCB gekozen hebben. Met deze machine is de firma Zuidhoek klaar voor de toekomst gezien de machine is uitgerust met de JCB 444 ecomax tier4i motor. Vanwege deze motor was de keuze ook snel gemaakt aangezien deze voldoet aan de emissie-eisen zonder gebruik te maken van een roetfilter en Ad-Blue.

Willem voor zijn nieuwe machine. 

################# 

John Beers uit Noord Scharwoude heeft onlangs een nieuwe JCB workmax in ontvangst genomen, de workmax 1000D heeft een CVT ( continue variabele transmissie) aandrijving en rijdt 50 km/uur, onafhankelijke achtervering en een laadvermogen van 500 kg. Op de foto John Beers en vriendin met zijn nieuwe JCB.

 

###########

Bij Vliko, onderdeel van de Shanks Group, in Leiderdorp is onlangs een JCB 409 in gebruik genomen, deze compacte wiellader met de nieuwe JCB-Kohler motor voldoet zonder Ad-Blue en roetfilter aan de Tier 4 Final emissie-eisen. De JCB heeft o.a. afgevulde banden tegen lekrijden en automatisch smeerssyteem van SKF. De 409 vervangt een JCB TM 220 die in 2,5 jaar tijd 7700 uur op de teller had staan.

 

######################

Bij Loonbedrijf Fa. Verbruggen is onlangs een nieuwe JCB JS 145W TAB T4i in gebruik genomen. De machine vervangt een oudere JCB JS 145W en is o.a. uitgevoerd met: automatisch smeersysteem van SKF, kunststof spatborden, maaikorffunctie, Trelleborg Twin 620/50x22,5 banden, dansonderdrukker op de giek en proportionele bediening op de joysticks voor de extra functies. Deze nieuwe graafmachine met de T4i JCB motor voldoet aan de emissie-eisen zonder gebruik te maken van een roetfilter of Ad-Blue toevoeging, verder heeft de machine een lager brandstofverbruik dan zijn voorganger en zijn de prestaties aanzienlijk verbeterd.


Op de foto machinist Remco met zijn nieuwe machine.

############### 

Loonbedrijf Jan Borst te Castricum heeft onlangs een nieuwe Case IH Maxxum 125 in gebruik genomen. Deze Maxxum 125 is uitgevoerd met geveerde vooras / cabine en 50 km/u uitvoering.
Jan behoort tot één van onze oudste klanten, op de foto de trotse chauffeur Boris.

##########

 

Ko Hartog Elektrotechniek BV in Heiloo heeft een nieuwe JCB 8018 minigraver in ontvangst genomen. De vernieuwde JCB 8018 heeft met zijn vernieuwde giek constructie en ventielenblok een grotere hefcapaciteit, meer laadhoogte en graafbereik dan zijn voorganger. Op de foto Arjan Boekel voor zijn nieuwe aanwinst.

 

##################

Recent leverde JCB dealer Asjes technisch handelscentrum bv te Alkmaar een nieuwe JCB JS 145W TAB T4i af bij de firma Kooyman B.V. in de Kwakel. De nieuwe machine zal de vorige JS 145W vervangen welke probleemloos 14.000 uur heeft gedraaid. Gezien dat de oude machine van dusdanige kwaliteit is werd de keuze gemaakt verder te gaan met JCB. De machine is o.a. uitgerust met: kantelstuk van Matt Nielen, sorteerknijper/sloophamer leidingwerk, omschakeling van bakcilinder ten behoeve van verlengsteel en Alliance 600/50x22,5 enkelluchtbanden.

 

Op de foto ontvangt Mevr.A. Kooyman de sleutels van verkoopadviseur C. Poelwijk.

################

Aannemings- en verhuurbedrijf R. Breure in Zwanenburg heeft een JCB 403 kniklader in gebruik genomen. Deze JCB kniklader is door Asjes BV afgeleverd met een volumebak, palletvorken, puinriek met inlegvel en 2 hydraulische functies op de laadarm.

 

############ 

Bij Stevens en Partners in Amsterdam is onlangs deze JCB JS 175W Tier 4i mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Dit is de eerste JCB JS 175W Tier 4i die in Nederland wordt afgeleverd.

De nieuwe JCB vervangt een JCB JS 175W uit 2004 met ruim 12000 uur

De JCB, geleverd door Asjes BV, is o.a. uitgevoerd met stempels aan de voorzijde, SKF automatische vetsmering, lastcompensatie op de hefcilinders, Fresh filter overdruk installatie en ATB 315/80x22,5 banden.

 

########### 

G.M. Schilder en Zn. heeft een nieuwe Case IH Maxxum CVX 130 in ontvangst genomen. Dit is de krachtigste trekker uit de serie 4 cilinders. De trekker zal worden ingezet in de dagelijkse bezigheden op het bedrijf. De trekker is van alle gemakken voorzien. Wij wensen Fa Schilder veel plezier met het nieuwe werkpaard op het bedrijf.

################

Vol trots nemen Bart Nieuwenhuizen en zoon een nieuwe Honda gazonmaaier en 4-tact Honda bosmaaier af. Beide maaiers ter vervanging van twee oudere Honda's die het supergoed gedaan hebben. Veel maaiplezier toegewenst namens Asjes bv.


#########

 

 Bij loonbedrijf Hanse in St. Maartensvlotbrug zijn onlangs de Krone maaiers van start gegaan. De Easycut 320 CV-Q en de Easycut 32 Float met breedafleg en een telescopische topstang voor een betere bodemaanpassing. Wij wensen loonbedrijf Hanse veel maaiplezier.

###########

Nieuwe JCB voor Stiehl Techniek

Stiehl Techniek uit de Waal op Texel heeft een JCB 403 kniklader in ontvangst genomen. Jonatan Stiehl is gespecialiseerd in grond- graaf- en straatwerk.


#############

MTS de Moel-Kooy heeft een nieuwe voerverdeelwagen aangeschaft. Deze Strautmann FVW 160H vervangt een wat oudere Strautmann.

###########

Bij MTS Posch in Westwoud zijn onlangs deze Krone maaiers in gebruik genomen.
De maaiers zijn van het type EasyCut 320 VC-Q achtermaaier en een EasyCut 32 CV Float frontmaaier.

**************

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u meer informatie over cookies en welke worden opgeslagen? Lees de cookieverklaring. Niet meer tonen.